Solklar

indoor living

xxx

Välkommen att besöka Luxaflex Gallery, den i särklass största utställningen inom solavskärmning och design. Vi hälsar vi dig välkommen till ett inspirerande universum inom gardiner och solavskärmning. Rullgardiner i skandinavisk design, Silhouette, Facette, Duette, skräddarsydda gardiner till fina gardinstänger och många fler unika flexibla gardiner.

Solskydd som gardiner eller persienner är både ett insynsskydd invändigt och en självklarhet för att höja komforten. Du ökar din integritet, sparar energi (energieffektivt), stänger ute ljuset och sänker ljudnivån. Detta är funktioner vi har behov av hela år.

Måttbeställt & Pris

Alla våra solskydd skräddarsys efter dina önskemål – det finns alltså ingen färdig produkt, eller standardprodukt, att utgå ifrån. Din persienn eller gardin kommer föst till liv när du tillsammans med oss på Solklar® gått igenom de tillval, modeller och vävar som finns och slutligen kommit fram till vad som passar ditt behov och dina fönster. Därför är varje produkt som lämnar tillverkningen unik!

Att ange vad en gardin kostar, innan du haft en dialog med oss, är därför inte helt enkelt. Vi erbjuder förutom rådgivning även hembesök, måttagning av fönster och montering av solskydden – så att du kan känna dig trygg med både val av gardin och installation. För ytterligare information och produktfrågor ombeds du att kontakta oss, besöka vårt inspirerande Luxaflex Gallery – där kan du bläddra i de många vävkollektionerna och få svar på precis alla dina frågor.

Indoor Living

Twist & Silhouette

Indoor Living

Duette & Plisségardiner

Indoor Living

Smarta hem

Indoor Living

Insektsskydd

Indoor Living

Gardiner & Hissgardiner

Indoor Living

Lamellgardiner

Indoor Living

Rullgardiner

Indoor Living

Persienner

Boka ett hembesök

Vi hjälper dig att bli solklar

Va roligt att du kontaktar oss!

Tack för ditt meddelande. Vi kontaktar dig inom kort. Har du akuta frågor kontakta gärna vår kundtjänst.