Solklar

indoor living

stort utbud av Skräddarsydda gardiner

Välkommen att besöka Solklars Luxaflex Gallery, den i särklass största utställningen inom solavskärmning och design. Vi hälsar vi dig välkommen till ett inspirerande universum inom gardiner och solavskärmning. Rullgardiner i skandinavisk design, Silhouette, Facette, Duette, skräddarsydda gardiner till fina gardinstänger och många fler unika flexibla gardiner.

 Oavsett om du är ute efter insynsskydd, att spara energi, mörklägga eller dämpa ljudnivån hemma, så hjälper vi på Solklar dig genom hela processen från måttagning och design till montering av färdigt solskydd. Vår uppgift är att säkerställa att dina behov och önskemål uppfylls. 

 

Designa själv - vi skräddarsyr

Alla våra solskydd skräddarsys efter dina önskemål – det finns alltså ingen färdig produkt, eller standardprodukt, att utgå ifrån. Din persienn eller gardin kommer föst till liv när du tillsammans med oss på Solklar® gått igenom de tillval, modeller och vävar som finns och slutligen kommit fram till vad som passar ditt behov och dina fönster. Därför är varje produkt som lämnar tillverkningen unik!

Att ange vad en gardin kostar, innan du haft en dialog med oss, är därför inte helt enkelt. Vi erbjuder förutom rådgivning även hembesök, måttagning av fönster och montering av solskydden – så att du kan känna dig trygg med både val av gardin och installation. För ytterligare information och produktfrågor ombeds du att kontakta oss eller besöka vårt inspirerande Luxaflex Gallery – där kan du bläddra i ett brett urval av vävkollektionerna och få svar på precis alla dina frågor.

Indoor Living

Twist & Silhouette

Indoor Living

Duette & Plisségardin

Indoor Living

Smarta hem

Indoor Living

Insektsskydd

Indoor Living

Gardin & Hissgardin

Indoor Living

Lamellgardin

Indoor Living

Rullgardin

Indoor Living

Persienn

Boka ett hembesök

Vi hjälper dig att bli solklar

Va roligt att du kontaktar oss!

Tack för ditt meddelande. Vi kontaktar dig inom kort. Har du akuta frågor kontakta gärna vår kundtjänst.