Indoor Living

Smarta hem

Koppla upp dig för ett enklare liv

Gör livet lättare och bekvämare och skapa lugn och ro, var du än befinner dig. Kontrollera och manövrera solskydd, gardiner, belysning, elektrisk utrustning, värme, garageportar och grindar från din smartphone eller surfplatta. Du kan ställa in allt som finns i ditt ”Smarta Hem”-system från Somfy efter egna önskemål och kontrollera och ändra om det från var som helst på jorden.

larm

Håll ett öga på bostaden med hjälp av kameror och rörelsedetektorer, så känner du dig alltid trygg. Med Somfy One+, har du allt du behöver i ett och samma system, när det gäller din säkerhet. Så fort kameran känner av rörelse, sätter larmet igång och du får ett push-meddelande på din telefon. Du kan även se bilder i realtid och spola tillbaka 10 sekunder.

Sirenen, som sätter igång att tjuta, tjänar som ett avskräckande medel. Men du kan givetvis även kontakta polisen med en gång. Du kan lägga till flera personer till appen som får ett push-meddelande om det är något misstänksamt som sker, så att de genast kan vidta åtgärder.

PowerView® Motorisering

Smarta gardiner gör livet enklare. PowerView® är kompatibelt med andra Home Automation system och går att koppla ihop med system som t ex Amazon Alexa och Google Home Assistant. Med PowerView® motorisering har vackra skräddarsydda gardiner nu även blivit smarta gardiner – för en enklare och mer bekväm livsstil. Detta innovativa trådlåsa system går att du kan tidsinställa dina PowerView® gardiner efter dina rutiner, du behöver inte ens vara hemma.

Välj din
kontrollnivå

En bas är att starta upp med Pebble® fjärrkontroll, oavsett om det är en hand- eller väggmonterad kontroll, kan du snabbt och enkelt justera en eller flera PowerView® gardiner med några få knapptryck.

Uppgradera till ett Smart Home, fullt ut

Styr gardinerna med din smarttelefon. PowerView® App ger dig ändlös kontroll; justera dina gardiner genom att dra fingret över skärmen eller skapa tidsinställda scenarier så att dina gardiner justerar sig automatiskt under dagen och kvällen.

Välkommen in i vår butik för att beställa eller få mer information!

Indoor Living

Somfy

Indoor Living

Google Home, Alexa
& Apple Homekit

Boka ett hembesök

Vi hjälper dig att bli solklar

Va roligt att du kontaktar oss!

Tack för ditt meddelande. Vi kontaktar dig inom kort. Har du akuta frågor kontakta gärna vår kundtjänst.