Indoor Living

Gardiner & hissgardiner

Den vackraste inramningen till dina fönster

Långa, svepande, skräddarsydda gardiner skapar en alldeles speciell sinnesstämning i ett rum. Det ramar in fönstren och ger en lyxig känsla till rummets helhet men också till detaljer och annan inrredning. Det kan vara snyggt att hänga dem från golv till tak – det ger en illusion av hög takhöjd och mera rymd.

Solklar erbjuder noga utvalda vävar av högsta kvalitet som vi vet är rätt i tiden. Fler än 300 olika vävar finns att välja på – både transparenta och tunna, men också kraftiga täta och helt mörkläggande. Vi syr dem helt efter önskade mått, så gardinerna passar perfekt i just dina fönster. Välj tyg och mönster från Luxaflex, Pagunette och flera andra kända varumärken.

Vackra, böljande veck som håller måttet

Mycket tyg och böljande veck, så kallade loungegardiner, är något som de flesta önskar idag. Vår skräddare syr gardinen med ett speciellt gardinband så att vecken håller sig lika vackra hela tiden, både när man drar för eller ifrån gardinen. Vi kalla modellen Swing och du beställer gardinen färdig från oss.

Det finns ytterligare fyra modeller att välja på som t ex dubbla veck, öljettgardin eller traditionella veckbandsgardiner.

Vill du ha ljusa, skira gardiner med linnekänsla, en tyngre stil med sammetstyg eller kanske en mörkläggande gardin? Du hittar helt enkelt den perfekta gardinen för dig bland Solklars stora utbud av tyger – det kan vi lova.

Mörkläggning

Vi vet att många behöver helt mörkt för att sova riktigt gott. Är du en av dem, ska du välja gardiner från vår serie Goodnight. Då kan du skapa den där härliga hotellkänslan, när man drar för gardinen och det blir helt kolsvart i rummet. Känslan blir ännu bättre när du kan styra dem automatiskt med din telefon eller med fjärrkontroll. Enkelt, bekvämt och lyxigt.

PowerView® Motorisering

Smarta gardiner som gör livet lite enklare.

Tänk dig en värld där dina gardiner kan justera sig själva automatiskt, så att du får den perfekta känslan i ditt hem morgon, middag och kväll. Du programmerar PowerView® att ställa in dina gardiner exakt till den position du önskar. Allt görs med hjälp av PowerView® appen på din smarttelefon eller surfplatta.

Indoor Living

Gardin med fingerkrok

Indoor Living

Gardin swing

Indoor Living

Hissgardin

Indoor Living

Skenor & Stänger

Boka ett hembesök

Vi hjälper dig att bli solklar