Indoor Living

Persienner

ett klassiskt solskydd

Persienner, eller jalusi som det också kallas, är det klassiska solskyddet. Visste du att den första persiennen kom just från Persien och bestod av en perforerad lerplatta uppställd i fönstret? Sedan dess har ju en hel del hänt! Solklar erbjuder persienner med smarta vinklingsfunktioner som ger fin kontroll över ljusinsläppet. Persienner finns för montering mellan glas och också som frihängande. Dessutom finns persienner i aluminium som Luxaflex Ondulette i olika mönster, Luxaflex Variozone som gör det möjligt att dela in avskärmningen i sektioner och Luxaflex Megaview som dubblar din utsikt när du öppnar lamellerna.

Frihängande persienner kan med fördel användas även som rumsavdelare. Solklars sortiment sträcker sig från träpersienner i massiv ek, svartek, valnöt och laserad lind över persienner i aluminium för isolerglasfönster till ultramoderna persienner som kombinerar insynsskydd med energieffektivitet.

Klassisk, tidlös med reglerbart ljusinsläpp! Finns i olika modeller från den traditionella 25 mm persiennen som alla känner igen till Luxaflex designpersienner 50 och 70 mm med ett mer modernt uttryck. Persienner kan monteras både frihängande och mellan glasen.

Välkommen in i vår butik för att beställa eller få mer information!

Indoor Living

Luxaflex Persienn

Indoor Living

Träpersienn

Indoor Living

Top Down/Bottom Up

Indoor Living

Megaview

Indoor Living

Designpersienn

Indoor Living

Mellanglaspersienn

Boka ett hembesök

Vi hjälper dig att bli solklar