Måndag-torsdag 10.00-17.00 Fredag 10.00-16.00 Lördagar 10.00-13.00

Boka hembesök   Till webbshop

Rullgardiner i Helsingborg, Lund & Malmö

Letar du efter en effektiv mörkläggande lösning för dina sovrums- eller kontorsfönster? Då är ett par rullgardiner från Solklar det bästa alternativet för dig! Vi på Solklar är det främsta valet för dig som vill köpa rullgardiner i Malmö, Helsingborg eller Lund av högre kvalitet till ett lägre pris.

Hos oss på Solklar kan du vara säker på att du hittar rullgardiner som passar just dina behov. När du vänder dig till oss, ingår det nämligen ett kostnadsfritt hembesök, där vi står för både rådgivning och förberedelser för att du ska få måttanpassade rullgardiner i enlighet med dina önskemål

Om du bor eller har kontor i Malmö, Helsingborg, eller Lund, står vi även för både leverans och montering av dina nya rullgardiner. Med oss på Solklar kan du känna dig trygg med att du alltid får både produkter och service av högsta kvalitet.

Solskydd utomhus

Årets succé! Pergolamarkis Nomo. 100% Sol/vind och vattentätt flexibelt uterum.

Se våra utomhusprodukter

Se aktuella erbjudanden

Boka rådgivning hemma hos dig!
BESTÄLL + MONTERING = SOLKLAR

Läs mer

Solskydd inomhus

Modernt showroom i Löddeköpinge! Vi hjälper dig att hitta rätt bland alla nyheter och mängden persienner och gardiner.

Se våra inomhusprodukter

Rullgardiner Malmö Lund Helsingborg

Därför ska du köpa rullgardiner av oss på Solklar:

  • Med Solklar får du alltid behovsanpassad och professionell service
  • Vi erbjuder effektiva och högkvalitativa rullgardiner till ett bättre pris
  • Hos oss får du rullgardiner, anpassade efter dina mått och önskemål, genom kostnadsfria hembesök i Malmö, Helsingborg, och Lund
  • Med oss på Solklar får du hjälp genom hela processen – från rådgivning till färdigmonterade rullgardiner
  • Med våra certifierade leverantörer, får du dina rullgardiner levererade snabbt och säkert
  • Vi på Solklar har marknadens bredaste utbud av rullgardiner och andra typer av solskydd
  • Vi hjälper dig att hitta rätt sort, design, och passform på dina rullgardiner – anpassade efter just dina behov samt önskemål
  • Vi levererar alltid tjänster och produkter som vi kan var stolta över – vi är inte nöjda förrän du är det

Kvalitativa rullgardiner i Helsingborg, Lund och Malmö

Oavsett om du vill ha mörkläggande rullgardiner till ditt hem, eller tunnare gardiner för minskad insyn på ditt kontor, kan vi på Solklar alltid leverera effektiva lösningar som passar just dig. Vi har marknadens bredaste sortiment gällande ett flertal olika typer av solskydd. Vi säljer allt från markiser och gardiner, till rullgardiner och persienner – alltid av högsta kvalitet till ett bra pris.

Efter att vi på Solklar levererat och monterat dina rullgardiner, tar vi självklart även hand om efterarbetet. Du kan bara luta dig tillbaka och njuta av den bevisat förbättrade inomhusmiljö som ett par kvalitativa rullgardiner kan ge.

Kontakta oss för mer information om våra rullgardiner och solskydd

Vill du veta mer om vårt utbud, våra leverans- eller monteringsrutiner? Då kan du kontakta oss via telefon eller mejl, för mer information om hur vi kan hjälpa just dig med rullgardiner i Malmö, Lund och Helsingborg. Om du är intresserad av ett kostnadsfritt hembesök, kan du fylla i kontaktformuläret här på vår hemsida. Vill du kunna känna och klämma på våra rullgardiner innan du bestämmer dig, är du alltid välkommen att besöka vårt showroom i Löddeköpinge.

Nyckelord:
Rullgardiner Helsingborg Lund Malmö

Boka rådgivning hemma hos dig.

Klicka här