Indoor Living

Rullgardiner

snygg ljusavskärmning

Rullgardiner används traditionellt till mörkläggning, men har utvecklats enormt till att även vara dekorativa och funktionella i andra avseenden än mörkläggning. Vårt sortiment inbegriper bl a Mairo rullgardin, rullgardiner för barn och Luxaflex rullgardiner.

Om du letar efter måttbeställda rullgardiner har du kommit helt rätt! Rullgardiner designar du helt själv hos oss. Du väljer vävar och mönster, funktion och fasoneringar,  kantband, dragknoppar, avslutningar – ja, i stort sett allt. Hur vill du rulla upp dina rullgardiner på morgonen? Våra rullgardiner går att få med sidodrag, fjäder och motor och går att anpassa till just ditt fönster.

Alla vävar i vår måttbeställda rullgardinskollektion går även att beställa som panelgardiner. I kollektionen kan du välja mellan nästan 300 olika vävar – därför kan du vara säker på att finna precis det uttryck och funktionalitet som du är på jakt efter till ditt hem. Vävarna finns vackert presenterade i vår butik.

Strama och enkla uttryck till hela huset

Luxaflex® tillför en helt ny dimension till den traditionella rullgardinen med ett elegant designat system och en bred vävkollektion. Kollektionen öppnar dörren till en värld av fantastiska möjligheter med transparenta, halvtransparenta, täta och mörkläggande vävar. Här väljer du din egen unika väv, beroende på vilken funktion gardinen ska uppfylla. Sätt din personliga touch på rullgardinen med någon av de 15 olika avslutningarna i flera olika färger.

Stäng ute ljuset

Rullgardinen är ett smart val om du vill ha det mörkt i sovrummet eller på barnens rum. Väljer du dessutom både kassett och sidolister till din rullgardin får du 100 % mörkläggning så att hela familjen kan sova ostört – även på sommarmorgnar när solen går upp tidigt.

Stora fönster

Luxaflex® unika rullgardinssystem XL och XXL gör det möjligt att tillverka rullgardinen i en bredd upp till 450 cm och en höjd på 460 cm. Optimal till riktigt stora fönster med andra ord. Det tekniskt fulländade systemet gör att gardinen, trots sin storlek, fortfarande är enkel och lätt att betjäna. Med XL och XXL kan du koppla ihop upp till tre rullgardiner med gemensam betjäning, naturligtvis kompatibelt med motorbetjäning om så önskas.

Välkommen in att göra din beställning!

Indoor Living

Powerview

Indoor Living

LiteRise

Indoor Living

Mörkläggning

Indoor Living

Klassisk Rullgardin

Indoor Living

Panelgardin

Indoor Living

Energigardiner

Boka ett hembesök

Vi hjälper dig att bli solklar