Indoor Living

Somfy Tahoma & hemlarm

Koppla upp dig för ett enklare liv

Smarta hem med Tahoma från Somfy gör livet lättare och bekvämare och skapar lugn och ro, var du än befinner dig. Kontrollera och manövrera solskydd, gardiner, belysning, elektrisk utrustning, värme, garageportar och grindar från din smartphone eller surfplatta. Du kan ställa in allt som finns i ditt ”Smarta hem”-system efter egna önskemål och kontrollera och ändra om det från var som helst på jorden.

Smarta hemlarm med Somfy One hjälper dig att hålla ett öga på bostaden med hjälp av kameror och rörelsedetektorer, så känner du dig alltid trygg. Med Somfy One+, har du allt du behöver i ett och samma system, när det gäller din säkerhet. Så fort kameran känner av rörelse, sätter larmet igång och du får ett push-meddelande på din telefon. Du kan även se bilder i realtid och spola tillbaka 10 sekunder.

  • Full HD-videokamera; knivskarpa bilder så att du inte missar något

  • 90 DB-siren: fullt integrerad och tillräckligt högljudd för att skrämma bort inkräktare

  • Rörelsedetektor: kameran börjar spela in så fort den känner av rörelse

  • Plug and play: systemet är aktiverat och du är klar inom 10 minuter!

  • Batteri backup, upp till 6 timmar

Sirenen, som sätter igång att tjuta, tjänar som ett avskräckande medel. Men du kan givetvis även kontakta polisen med en gång. Du kan lägga till flera personer till appen som får ett push-meddelande om det är något misstänksamt som sker, så att de genast kan vidta åtgärder. .

Välkommen in i vår butik för att beställa eller få mer information!

Boka ett hembesök

Vi hjälper dig att bli solklar

Va roligt att du kontaktar oss!

Tack för ditt meddelande. Vi kontaktar dig inom kort. Har du akuta frågor kontakta gärna vår kundtjänst.