STÄNGT Lördag 31 oktober (Alla helgons dag) ÖPPET: Mån-Tor 11-17, Fre 11-16, Lör 10-13

Boka hembesök   Till webbshop

Persienner Malmö och Helsingborg med montering

Söker du efter ett kostnadseffektivt alternativ till att stänga ute ljus från ditt hem eller företagsbyggnad i Helsingborg eller Malmö? Vill du även ha marknadens smartaste persienner till ett så bra pris som möjligt? Då ska du köpa dina persienner hos oss på Solklar – vi är det solklara valet för dig som vill ha solskydd av högre kvalitet till ett lägre pris.

När du vänder dig till oss på Solklar vid köp av dina persienner, ingår allt från rådgivning och måttanpassning, till leverans och montering. Vid ett kostnadsfritt besök i ditt hem eller på ditt kontor i Malmö eller Helsingborg, tar vi del av all den information vi behöver gällande dina förutsättningar och behov, för att hjälpa dig hitta den typ av persienn som passar just dig.

Solskydd utomhus

Årets succé! Pergolamarkis Nomo. 100% Sol/vind och vattentätt flexibelt uterum.

Se våra utomhusprodukter

Se aktuella erbjudanden

Boka rådgivning hemma hos dig!
BESTÄLL + MONTERING = SOLKLAR

Läs mer

Solskydd inomhus

Modernt showroom i Löddeköpinge! Vi hjälper dig att hitta rätt bland alla nyheter och mängden persienner och gardiner.

Se våra inomhusprodukter

Persienner Malmö Helsingborg

Därför ska du vända dig till oss på Solklar för solskydd och persienner i Helsingborg och Malmö:

  • Med oss får du personlig och behovsanpassad service
  • Hos oss kan du köpa högkvalitativa och funktionella persienner till ett mycket bra pris
  • Vi måttanpassar dina persienner i samband med ett kostnadsfritt hembesök, hos dig i Malmö eller Helsingborg – vi levererar utifrån dina förutsättningar
  • Vi är alltid med dig genom hela processen, från rådgivning och förberedelser, till leverans och montering
  • Du får snabb och säker leverans av dina persienner med våra certifierade leverantörer
  • Hos oss kan du välja bland marknadens bredaste sortiment av persienner samt solskydd
  • Du får hjälp med att hitta den typ, passform, och design på persienner och solskydd, som passar just dina önskemål och behov
  • Vi levererar alltid snygga produkter och kvalitativa tjänster som vi är stolta över

Högkvalitativa persienner i Malmö och Helsingborg till bra pris

Förutom hög kvalitet och bra priser, kan vi på Solklar erbjuda våra kunder marknadens bredaste sortiment gällande allt inom persienner och solskydd. När vi hjälpt dig hitta den typ av solskydd du behöver, står vi även för leverans och montering. Luta dig bara tillbaka och låt oss göra jobbet.

Att låta oss på Solklar hjälpa dig med persienner är inte bara en smart lösning när det gäller att stänga ute solljus – det är även en smart lösning för din plånbok. Med ett kvalitativt solskydd minskar elförbrukningen gällande nerkylning av fastigheten, samtidigt som det bidrar till att skapa en miljö som är behaglig att vistas i.

Vi på Solklar hjälper både privatpersoner och företag i Helsingborg samt Malmö med persienner och andra typer av solskydd. Det är oss du ska vända dig till för att få rådgivning och assistans med funktionella och anpassade lösningar, för ett lite mörkare samt lite svalare hem eller arbetsplats.

Frågor om hembesök och montering? Kontakta oss på Solklar!

Vill du veta mer om hur vi på Solklar kan hjälpa dig med installation av persienner? Tveka då inte att kontakta oss via telefon eller mejl. Vill du boka in ett hembesök? Fyll då gärna i kontaktformuläret som du hittar här på vår hemsida. Du kan även besöka vårt exklusiva showroom i Löddeköpinge, för att få ytterligare inblick i vårt stora sortiment.

Nyckelord:
Persienner Malmö Helsingborg Pris

Boka rådgivning hemma hos dig.

Klicka här