Måndag-torsdag 10.00-17.00 Fredag 10.00-16.00 Lördagar 10.00-13.00

Boka hembesök   Till webbshop

Gardiner Helsingborg och Malmö

Fixa atmosfären i sovrummet eller på kontoret, med snygga och kvalitativa gardiner från oss på Solklar! Vi levererar och monterar högkvalitativa och måttanpassade gardiner till både privatpersoner och företag i Helsingborg och Malmö. Med oss får du hjälp genom hela processen – från rådgivning och måttagning, till leverans och montering.

Hos oss på Solklar hittar du allt inom solskydd och gardiner i Malmö och Helsingborg, självklart av högsta kvalitet till ett lägre pris. Vi är det solklara valet för dig som vill ha hjälp med en effektiv och snygg lösning gällande minskat ljusinsläpp eller insyn. Hos oss får du alltid personlig service och kvalitetsgardiner anpassade efter just dina önskemål och förutsättningar.

Solskydd utomhus

Årets succé! Pergolamarkis Nomo. 100% Sol/vind och vattentätt flexibelt uterum.

Se våra utomhusprodukter

Se aktuella erbjudanden

Boka rådgivning hemma hos dig!
BESTÄLL + MONTERING = SOLKLAR

Läs mer

Solskydd inomhus

Modernt showroom i Löddeköpinge! Vi hjälper dig att hitta rätt bland alla nyheter och mängden persienner och gardiner.

Se våra inomhusprodukter

Gardiner Helsingborg Malmö

Gardiner Malmö och Helsingborg – Varför från Solklar?

  • Hos oss kan du känna dig trygg – du får alltid bra service som är högst personlig
  • Vi säljer kvalitativa gardiner till marknadens bästa priser
  • Vi gör kostnadsfria hembesök hos alla kunder i Helsingborg och Malmö – för måttanpassade gardiner efter dina behov
  • Vi både levererar och monterar dina solskydd och gardiner
  • Vi samarbetar endast med professionella och certifierade leverantörer
  • Vi kan erbjuda marknadens bredaste sortiment gällande gardiner och solskydd
  • Vi hjälper dig hitta gardiner och solskydd av rätt sort, design, och passform, baserat på just dina förutsättningar och önskemål
  • Vi levererar alltid snygga gardiner och effektiva solskyddslösningar som vi är stolta över

Detta kan vi erbjuda våra kunder i Helsingborg och Malmö

Hos oss på Solklar får du hjälp genom hela processen – från idé till färdigmonterade gardiner. Vi hjälper dig med rådgivning gällande vilken typ av solskydd som passar just dina behov. Du som bor eller är verksam i Malmö eller Helsingborg kan även boka in ett kostnadsfritt hembesök, där vi samlar all information vi behöver för att kunna leverera gardiner eller andra typer av solskydd, av rätt sort, design, och mått – allt för att tillfredsställa dina behov och önskemål.

Med våra gardiner får du en snygg och effektiv lösning gällande både ljusinsläpp och insyn. Våra gardiner är även ett effektivt alternativ för plånboken, som drar ner på elkostnaderna när det gäller både ljus- och värmereglering. Vi på Solklar hjälper dig att hitta gardiner som löser just dina behov i rum i hemmet eller på ditt kontor, samtidigt som vi bidrar med en stilfull inredningsdetalj för ökad trivsel.

Vi på Solklar hjälper även dig med montering av dina gardiner i Malmö och Helsingborg, helt enligt dina villkor som kund. Vi tar hand om både förberedelser och efterarbete – allt för att du ska kunna luta dig tillbaka och njuta av skuggan från våra specialanpassade gardiner och solskydd.

Kontakta oss för mer information om våra gardiner i Malmö och Helsingborg

Vill du boka ett professionellt hembesök för rådgivning, eller vill du ha mer information om hur vi på Solklar kan hjälpa just dig med gardiner i Malmö och Helsingborg? Kontakta då oss via mejl eller telefon, eller via det kontaktformulär som du hittar på vår hemsida. Du kan även besöka oss på vårt showroom i Löddeköpinge, för större inblick i vårt breda sortiment av gardiner och solskydd.

Nyckelord:
Gardiner Helsingborg Malmö

Boka rådgivning hemma hos dig.

Klicka här