Markiser Malmö

Outdoor Living

Kvalitet i varje liten detalj

Pergolan Brera har en elegant, enkel samt förfinad design. Skapa en trevlig, gemytlig miljö genom att reglera solljus och luftflöde som du själv vill. Välj själv om du vill ha pergolan fristående eller mot hus, samt mått- och färganpassa rummet så som du själv önskar. Komplettera med glasväggar, vertikalmarkiser och belysning eller varför inte värmare. 

Njut året runt

Brera är perfekt för dig som vill njuta av vädret året runt. Tack vare dess skjutbara lamelltak och öppningsbara sidor kan du själv reglera mellan sol eller skugga. Det unika lamelltaket kan glida upp helt för att släppa in så mycket ljus som möjligt. Föredrar du mer skugga? När taket stängs lutar lamellerna och filtrerar solljuset, vilket säkerställer optimal luftcirkulation. Detta gör området under ett Brera lamelltak till en trevlig plats att sitta under oavsett årstid. Sugen på lyxen av varm vintersol? I så fall är det bara att öppna det glidande lamelltaket helt och släppa in solljus och värme.

Regn eller snö är heller inga problem. Brera är skapad med en mycket solid struktur och ett genialt dräneringssystem samt kraftiga lameller. Upplev Brera i verkligheten i Solklars showroom. 

Boka ett hembesök

Vi hjälper dig att bli solklar