Indoor Living

Plisségardin

För ditt unika behov

På Solklar är vi medvetna om att olika hem har olika behov, och precis hur unika dessa behov kan vara. Det är denna variation av fönsterformer, tillgängligt ljus, avskildhet och unik personlig stil som har påverkat vårt nya spännande utbud av Plisségardiner. Våra plisségardiner finns i allt från vitt och fräscht till murrigt mörkt och färgstarkt mönstrat och kan vara antingen en diskret och elegant bakgrund eller en djärv medelpunkt i ditt hem.

Ljus, luft och inga objudna gäster

Kombinera din Duette® eller Plisségardin med ett insektsnät så att du får in både ljus och luft, men slipper myggor och flugor. Luxaflex® Skylight med insektsnät monteras i en diskret ram och kombineras med en valfri väv från Duette® eller Plissékollektionen. Nätet finns i flera olika färger, så att den passar till den gardin du väljer, och till övrig inredning i rummet.

TruFit®

TruFit® är en smart modell utvecklad för att placera Plisségardiner direkt på glaset, utan att behöva borra. Det är ett enkelt betjäningssystem med handtag, perfekt för vipp- och takfönster samt dörrar, men passar också till vanliga fönster

Top Down/Bottom Up

Med vår linlösa betjäning LiteRise® höjer och sänker du plisségardinen med ett lätt tag i underlisten. Det är enkelt och snyggt och dessutom barnsäkert. Modell Top Down/Bottom Up är ett mångsidigt system för att kontrollera ljus och insyn. Plissé och Duette® gardinen kan dras ned från toppen eller upp från botten, så att tyget kan placeras precis där du har behov för det.

PowerView® Motorisering

Smarta gardiner som gör livet lite enklare.

Tänk dig en värld där dina gardiner kan justera sig själva automatiskt, så att du får den perfekta känslan i ditt hem morgon, middag och kväll. Du programmerar PowerView® att ställa in dina gardiner exakt till den position du önskar. Allt görs med hjälp av PowerView® appen på din smarttelefon eller surfplatta.

Välkommen in i vår butik för att beställa eller få mer information!

Boka ett hembesök

Vi hjälper dig att bli solklar