Indoor Living

Duette® gardiner

Vackert och energieffektivt

Visste du att upp till 50 % av din bostads värme- och nedkylningsenergi kan försvinna ut genom fönstren? Därför finns nu Luxaflex Duettegardin, som hjälper dig att få det svalt inomhus på sommaren och varmt och skönt på vintern. Den senaste innovationen – Duette® Architella® har en unik cell-i-cell funktion med hela tre luftfickor, vilket ökar den isolerande effekten ytterligare och förbättrar husets energieffektivitet .

Det allra senaste i färg och form

Nya Duette® kollektionen har ett stort urval vackra vävar i lekfulla mönster och färger, som t ex nya Batiste Crushing, som kan skapa det perfekta blickfånget i ett rum. Eller varför inte välja en snygg strukturväv med skön, naturlig känsla – Bamboo – som passar i många miljöer och till olika inredningsstilar. Utifrån din egen stil och smak finns det en mängd olika vävar, färger och varianter som hjälper dig att kontrollera ljuset hemma. Du väljer gardiner mellan allt från helt transparenta vävar till mer täta eller mörkläggande, vilket gör att du får den optimala lösningen till varje enskilt rum. Duette® passar till nästan alla fönstertyper och former – från det minsta takfönster till det stora panoramafönstret med utsikt.

LiteRise®

Det revolutionerande Luxaflex® LiteRise® systemet gör det enklare än någonsin att höja och sänka din Duette® gardin. Du trycker lite lätt på underlisten för att höja gardinen och drar den sedan nedåt för att sänka – och din gardin hamnar precis där du bestämmer att den ska vara.

SmartCord®

Det prisbelönta Luxaflex® SmartCord® system har en utdragbar lina som alltid har samma längd oavsett om din gardin är upp eller nerdragen.

PowerView® Motorisering

Smarta gardiner som gör livet lite enklare.

Tänk dig en värld där dina gardiner kan justera sig själva automatiskt, så att du får den perfekta känslan i ditt hem morgon, middag och kväll. Du programmerar PowerView® att ställa in dina gardiner exakt till den position du önskar. Allt görs med hjälp av PowerView® appen på din smarttelefon eller surfplatta.

Boka ett hembesök

Vi hjälper dig att bli solklar