Måndag-torsdag 10.00-17.00 Fredag 10.00-16.00 Lördagar 10.00-13.00

Boka hembesök   Till webbshop

Terrassmarkiser Helsingborg

Vill du köpa terrassmarkiser av hög kvalitet till ett lågt pris? Då har du kommit helt rätt! Vi på Solklar säljer marknadens bredaste sortiment av solskydd, inklusive ett flertal olika typer av terrassmarkiser, till både privatpersoner och företag i Helsingborg. Vi är det solklara valet för dig som vill ha professionell hjälp med dina nya terrassmarkiser – gällande allt från rådgivning till montering.

Från och med första kontakt kan vi på Solklar hjälpa dig hitta takmarkiser av den design, sort, och passform, som passar just dina behov och förutsättningar. Detta gör vi genom kostnadsfria besök i ditt hem eller på ditt kontor i Helsingborg. Där hjälper vi dig med både måttanpassning och annan handledning.

Vi på Solklar står även för leverans och installation av dina terrassmarkiser. Med vår kundfokus och breda kompetens, kan du vara säker på att våra solskydd och tjänster alltid är av högsta kvalitet.

Solskydd utomhus

Årets succé! Pergolamarkis Nomo. 100% Sol/vind och vattentätt flexibelt uterum.

Se våra utomhusprodukter

Se aktuella erbjudanden

Boka rådgivning hemma hos dig!
BESTÄLL + MONTERING = SOLKLAR

Läs mer

Solskydd inomhus

Modernt showroom i Löddeköpinge! Vi hjälper dig att hitta rätt bland alla nyheter och mängden persienner och gardiner.

Se våra inomhusprodukter

Terrassmarkiser Helsingborg

Varför du ska köpa dina terrassmarkiser i Helsingborg hos oss:

  • Hos oss på Solklar får du alltid professionell och kundanpassad service
  • Vi har bred erfarenhet inom branschen
  • Vi levererar snygga och effektiva terrassmarkiser – alltid bättre kvalitet till ett bättre pris
  • Vi marknadens bredaste utbud när det gäller terrassmarkiser och andra typer av solskydd, specialanpassade efter dig som kund
  • Vi assisterar dig från och med första rådgivning tills terrassmarkiserna är färdigmonterade
  • Vi levererar endast våra varor med hjälp av certifierade leverantörer, för att säkra leveransen av dina terrassmarkiser
  • Hos oss hittar du alltid det du söker – vi har marknadens största utbud
  • Vi hjälper dig med behovsanpassade solskydd och terrassmarkiser – hitta rätt design, mått, och passform
  • Högkvalitativa produkter och professionell service – vi är inte nöjda förrän du är det
  • Fräscht och modernt showroom i Löddeköpinge

Allt inom terrassmarkiser i Helsingborg – Marknadens bredaste utbud

När du väljer oss på Solklar, får du även möjligheten att välja bland marknadens största utbud av terrassmarkiser samt många andra sorters solskydd. Det är oss du ska vända dig till när du vill ha lite bättre solskydd till din terrass i Helsingborg, utan att behöva spendera för mycket pengar.

Det solklara valet för dig i Helsingborg

Vi på Solklar är det självklara valet för dig som söker en enkel och effektiv lösning för skugga på din terrass. Med oss får du tillgång till professionella råd och expertis genom hela processen, samtidigt som vi levererar och monterar dina terrassmarkiser.

Våra terrassmarkiser bidrar garanterat till ett härligare utomhusklimat. Det är ett enkelt och stilfullt sätt att skapa skugga och svalka på soliga dagar, samtidigt som det ger en snygg finish ovanför din terrass.

Kontakta oss eller besök vårt showroom

Du vet väl om att vi har ett exklusivt showroom i Löddeköpinge? Där kan du ta en närmare titt på hela vårt breda sortiment av terassmarkiser. Om du vill ha mer information om oss på Solklar, eller om du vill boka ett gratis hembesök, kan du alltid kontakta oss via mejl eller telefon, eller genom att fylla i kontaktformuläret på vår hemsida.

Nyckelord:
Terrassmarkiser Helsingborg

Boka rådgivning hemma hos dig.

Klicka här