Outdoor Living

Terrassmarkis

Xxx

Förutom att en Terrassmarkis förvandlar din terrass till ett ”extra rum” skyddar de mot solljus, regn och insyn och de kan t o m vara energibesparande. Vi erbjuder terrassmarkiser i olika utföranden och design från ledande leverantörer. Designa ditt unika solskydd. Välj bland över 400 olika markisvävar från bl a Sandatex och Dickson.

Hos Solklar bestämmer du själv hur dina markiser skall se ut! Vill du att din markis samtidigt skall lysa upp din utemiljö och kanske värma dig frampå kvällskvisten?

Terrassmarkis finns i helkassett, halvkassett och som öppen terrassmarkis när skyddet redan finns på husets takutsprång. Men vi rekommenderar en Terrassmarkis i kassett så är markisväven mer skyddad hela året.

Vi på Solklar hjälper gärna dig om är i behov av terrassmarkis i Malmö, Lund, Helsingborg och övriga Skåne. Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta rätt produkt utifrån dina önskemål.

Outdoor Living

Kassettmarkis

Outdoor Living

Helkassettmarkis

Outdoor Living

Fristående markis

Outdoor Living

Terrassmarkis
- Hestra August

Terrassmarkis FA42

FA42 är en klassisk Svenskdesignad terrassmarkis med öppen kraftig konstruktion. Den har en synlig bärprofil och markisen monteras i under husets takutsprång. För väggmontering kan FA42 kompletteras med en takprofil i aluminium, som skydd för markisen. Dessutom finns tillvalet av picharm vilket möjliggör höjdledsjustering av markisen i utfällt läge för att optimera skuggeffekten. Standardkulör på profiler är vit, silvermetallic eller svart.

Max bredd: 700 cm (12 meter kopplad), Max utfall: 350 cm

Boka ett hembesök

Vi hjälper dig att bli solklar

Va roligt att du kontaktar oss!

Tack för ditt meddelande. Vi kontaktar dig inom kort. Har du akuta frågor kontakta gärna vår kundtjänst.