Måndag-torsdag 10.00-17.00 Fredag 10.00-16.00 Lördagar 10.00-13.00

Boka hembesök   Till webbshop

Markiser i Helsingborg till ett bra pris

Letar du efter snygga och effektiva markiser i Helsingborg? Vill du även ha montering och service av högsta kvalitet till ett bra pris? Då ska du köpa dina markiser hos oss på Solklar – försäljare av marknadens bredaste sortiment gällande allt inom solskydd och markiser i Helsingborg.

Hos oss på Solklar hittar du allt från markiser till persienner och rullgardiner. Vi hjälper dig genom hela processen – från rådgivning, till leverans och färdig montering. Genom att vi erbjuder kostnadsfria hembesök i Helsingborg, får du som kund hos oss hjälp med både måttanpassning samt expertis, gällande vilken typ av markis som passar just dina behov.

Vi på Solklar är det solklara valet för dig som söker snygga och kvalitetssäkrade markiser, som effektivt skyddar från solens strålar samtidigt som de ger en stilfull touch på ditt hus eller din företagsbyggnad.

Solskydd utomhus

Årets succé! Pergolamarkis Nomo. 100% Sol/vind och vattentätt flexibelt uterum.

Se våra utomhusprodukter

Se aktuella erbjudanden

Boka rådgivning hemma hos dig!
BESTÄLL + MONTERING = SOLKLAR

Läs mer

Solskydd inomhus

Modernt showroom i Löddeköpinge! Vi hjälper dig att hitta rätt bland alla nyheter och mängden persienner och gardiner.

Se våra inomhusprodukter

Markiser Helsingborg Malmö

Köp dina markiser hos oss på Solklar:

  • Hos oss får du alltid högst personlig service, anpassad efter dina önskemål
  • Hos oss på Solklar hittar du högkvalitativa markiser till låga priser
  • Vi säkrar måttanpassning på dina markiser, i enlighet med just dina förutsättningar, genom gratis hembesök hos alla våra kunder i Helsingborg
  • Vi bistår alltid med rådgivning, leverans, och montering av dina beställda markiser eller solskydd
  • Vi för endast samarbete med certifierade leverantörer
  • Vi har marknadens bredaste utbud av markiser och solskydd
  • Hos oss får du professionell hjälp med att hitta rätt typ av markiser och solskydd, både när det gäller dess sort, passform, och design – baserat på just dina behov
  • Med oss får du snygga och effektiva solskyddslösningar – vi levererar produkter och tjänster som vi alltid är stolta över

Gratis hembesök i Helsingborg

Vid köp av markiser hos oss på Solklar, kan du alltid känna dig trygg med att vi både levererar och monterar markiser av högsta kvalitet. Genom ett besök i ditt hem eller på ditt företag i Malmö eller Helsingborg, från någon av våra professionella medarbetare, kan vi även garantera solskydd i enlighet med just dina mått och förutsättningar.

Markiser Helsingborg – Hög kvalitet till ett bra pris

Vi på Solklar erbjuder inte bara en effektiv lösning för skydd mot sol – du får samtidigt snygga markiser som bidrar till en trevlig utemiljö, lika mycket som de bidrar till att skapa skugga. Med oss kan du även försäkra dig om att du får kvalitetsmarkiser till ett mycket bra pris, samtidigt som du får hjälp med både leverans och montering.

Vill du ha mer information om våra markiser? Kontakta oss på Solklar!

Kontakta oss gärna via mejl eller telefon för mer information om hur vi kan hjälpa just dig med markiser och solskydd. Du i Helsingborg kan boka ett kostnadsfritt hembesök, genom att fylla i kontaktformuläret som du hittar här på vår hemsida. Passa även på att besöka vårt showroom i Löddeköpinge, för att uppleva vårt stora och kvalitativa sortiment av solskydd och markiser på nära håll.

Boka rådgivning hemma hos dig.

Klicka här